Hauptseite > Estland > Viljandi

Tule õige koju / Ugala teater

Phillip McMahon TULE ÕIGE KOJU   Lavastaja  Johan Elm Kunstnik  Eugen Tamberg Muusikaline kujundaja  Peeter Konovalov Valguskunstnik  Fredi Karu Tõlkija  Martin Algus     Osades:  Rait Õunapuu ,  Lauli Koppelmaa või Adeele Jaago ,  Janek Vadi ,  Jaana Kena ,  Oskar Punga ,  Tanel Ingi  ja  Margus Tabor   Koju naasmine ei ole ilmtingimata alati hea tunne. See võib olla viimane asi, mida sa teha tahaksid. Aga kellegagi piisavalt kaua kas või lihtsalt sama aja ja ruumi kogemine loob mingi sideme. Nimetame selle perekonnaks. Ja üldjuhul on see side sitkem, kui arvata võiksid.

„Tule õige koju“ on mõrunaljakas iiri peredraama, kus keskmine poeg Michael, kes on olnud väikelinnast eemal ligi kakskümmend aastat, naaseb koju oma ema matustele. Teda ootavad ees noorem ja vanem vend, nende teod ja tegemata jätmised, lapsepõlvemaja, kustumatud mälestused ja kõik lahendamata pinged. Michael on perekonna jaoks vaieldamatult oma, kuid siiski võõras.  Selle lavastuse tegelased on äärmiselt siirad, peaaegu ilma igasuguse filtrita. Sellised saavad olla vaid inimesed, kes üksteisest väga hoolivad või üksteist vihkavad... ja need kaks poolust pole teineteisest üldse mitte kaugel.

 „Tule õige koju“ on lugu lahtilaskmisest – vimmast, saladustest, kahetsusest lahtilaskmisest. Aga ka üksteisest lahtilaskmisest. Sest ainult nii on võimalik taas ausalt kokku tulla.     Esietendus Ugala teatri väikeses saalis 12. novembril 2022

WO WO

Viljandi, Vaksali 7

WANN WANN

02.05.2024, 19:00 Tickets
19.04.2024, 19:00 Tickets
Jeder kann die Option "Ereignis hinzufügen" verwenden
Quelle: Piletilevi

Kommentar hinterlassen