Home page > Ukraine

Симфонічна фантазія в мультиплікації

Музика з мультфільмів - це не просто знайомі з дитинства інтонації, вони дуже близькі серцю і тому такі рідні. Для вас ми підготували спеціальну програму, де зібрані найбільш яскраві зразки класичної музики. Завдяки їм,ви і ваші діти, з задоволенням насолодитеся прекрасним спектаклем, зустрінетеся з улюбленими персонажами і звичайно ж послухаєте популярні твори вітчизняних і зарубіжних композиторів.

Мультфільми зрозумілі абсолютно будь-якому глядачеві і мають захоплюючі та цікаві сюжети. Особливу красу такого жанру надає музика, яка може бути не тільки у сучасних композиторів, а й класиків. Такі знайомі і близькі багатьом мелодії, які зачаровують глядачів з перших звуків - це тільки посилює емоційний вплив мультфільмів. Часом, класичні композиції так вписуються в сюжет, що здається ніби їх спеціально написали для нього, так тонко і чітко вони передають думки, почуття героїв і загальну атмосферу. У цьому немає ніякого секрету - це всього лише дивовижна сила музики.

Приходьте самі та приводьте дітей. Живе звучання цілого симфонічного оркестру справляють нейморвірне враження на дитину, це одне з найкращих відчуттів в житті. То поділіться ним!

WHERE WHERE

Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана, вул. Воскресенська, 6 (бывш. ул.Ленина, 6), Дніпро Украина

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: karabas.com

Leave a comment