Home page > Estonia > Tallinn

CLAWFINGER (Norra-Rootsi) (8.10.20 asendus)

Hea klient!   Seoses praeguse olukorraga on Clawfingeri kontsert edasi viidud uuele kuupäevale, 2.10.2021. Kõik juba soetatud piletid kehtivad uuel kuupäeval ning neid ei ole vaja ümber vahetada. Juhul kui teile uus kuupäev ei sobi andke sellest teada hiljemalt 22.10.2020 kirjutades tagasiost@piletilevi.ee .  Tavapileti omanikud saavad enda piletid tagastada kuni 22. oktoobrini kõikides Piletilevi müügipunktides, v.a Circle-K teenindusjaamad ja Viru Keskuse müügipunkt.
Zaki kommentaar:
"What´s up Clawheads, it´s not easy being a ”rockstar” these days, it´s not easy being a clawhead either. Unfortunately all our planned gigs have to be rescheduled due to the current situation. There’s no business, it´s show business but hang in there because the Clawfinger show ain't over yet!

Clawfinger annab eksklusiivkontserdi Eestis 2. oktoobril 2021 klubis Rock Cafe

PILETID / TICKETS - http://bit.ly/2T4DKGG

Norra-Rootsi metal-räpi bänd Clawfinger annab üle kaheteistkümne aasta ühe eksklusiivkontserdi Eestis. Metal'it, industrial'i ja hip-hoppy omavahel liitev super-grupp Clawfinger lubab Tallinnas esitada kõik nende suuremad hitid nagu: “Nigger”, “The Truth”, “Biggest & The Best, “Do What I Say” ja paljud teised.

Clawfinger alustas 1989. aastal, kui Jocke Skog hakkas tööle Roselundi haiglas Stockholmi lähistel ning kohtus seal kolleegi, tulevase laulja Zak Telliga. Tol ajal hooldusõdedena töötanud Jocke ja Zak mängisid aasta hiljem haigla suitsuruumis kahekesi tehtud demolood ette norralastest Bard Torstenssonile ja Erlend Ottemile, kes olid samuti Roselundis hooldusõdedena tööl. Bard ja Erlend otsustasid, et asi on seda väärt ning hakkasid kõik koos lugusid kirjutama.

1991. aastal andis Zak nende salvestatud kolmeloolise kasseti oma raadios töötavale tuttavale, tänu kellele osales lugu “Nigger” raadiosaates “VOX” ning saavutas nädala parima demoloo staatuse.
Saadet juhtus juhuslikult kuulma MVG Recordsi esindaja Per Kviman, kes oli bändi sisust nii vaimustatud, et sõlmis nendega plaadilepingu. Nii sündiski 1993. aastal nende esimene stuudioplaat “Deaf Dumb Blind”, mida müüdi üle 600 000 eklsemplari ning pärjati kahe Rootsi Grammy auhinnaga. Järgmisel aastal sai Clawfinger ühisele tuurile Anthraxi ja Alice In Chainsiga.

Clawfinger sai ruttu tuntuks oma otsekoheste ja ühiskonnakriitiliste väljaütlemiste poolest, mis puudutasid rassismi ja inimestevahelist ebavõrdsust. Praeguseks on Clawfinger avaldanud seitse stuudioalbumit, tuuritanud koos Faith No More, Ozzy Osbourne'i, Alice Cooperi, Megadeth'i ja paljude teistega.

Kuigi bänd oli müünud üle 1,5 miljoni albumi, šokeeris Clawfinger oma fänne aastal 2013, kui teatas tegevuse lõpetamisest. Bänd veetis aega vaikselt olles oma peredega kuni 2017. aastal avaldati singel nimega “Save Our Souls” ning paus sai läbi.
Clawfinger, üks energilisemaid live-bände, kes on andnud oma karjääri jooksul üle tuhande kontserdi ning tahame seda emotsiooni siinsele publikule edasi anda!

http://www.clawfinger.net

https://www.youtube.com/watch?v=4yG0QE9ce3U
https://www.youtube.com/watch?v=-1CE4P8qqPE
https://www.youtube.com/watch?v=_ng1ovEr46c
https://www.youtube.com/watch?v=ytFCrjRNi7k

WHERE WHERE

Tallinn, Keevise 6

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: Piletilevi

Leave a comment