Home page > Estonia > Tallinn

OH WONDER - Wear Your Crown Tour (15.07.20 asendus)

Hea klient! Lükkub edasi 15.07.2020 toimuma pidanud Oh Wonder kontsert. Uus kuupäev on 19.10.2021. Uuel kuupäeval kehtivad juba ostetud piletid.   Juhul kui teile uus kuupäev ei sobi, siis andke sellest teada hiljemalt 31.12.2020 aadressil tagasiost@piletilevi.ee, kirja sisus märkida enda tellimusenumber ning me kanname raha pileti ostnud kliendi kontole. Tavapileti omanikud saavad enda piletid tagastada Piletilevi müügipunkides, v.a Circle-K teenindusjaamad ja Viru Keskuse müügipunkt. Peale 31.12.2020 piletite tagasiostusoovi enam ei rahuldata ning pilet kehtib 2021. aastal.



BRITI DUO OH WONDER ON VALMIS LAADIMA EESTI FÄNNE ENESEKINDLUSEGA

19. oktoobril 2021 esineb Tallinnas, Club Hollywoodis Briti ansambel OH WONDER. Eestisse naaseb indie-popi staar uue stuudioalbumi esitlusturnee “Wear Your Crown Tour” raames. 

Oh Wonderi algusaegadel seadsid selle Londonist pärit duo liikmed Josephine Vander Gucht ja Anthony West oma projektile konkreetseid eesmärke, lootes neid visualiseerimise läbi ka saavutada. “See nägi välja midagi sellist: meie lugu mängitakse Briti Radio 1-s, kogume sada tuhat vaatamist Youtube’i keskkonnas ja müüme paarsada lühialbumit,” meenutavad muusikud. Viie aasta, üle kahe miljardi striimi, kolmesaja tuhande kontserdipileti ja üle ühe miljoni müüdud plaadi järel, on Oh Wonder need tagasihoidlikud ambitsioonid suuresti ületanud. Duo, kes esialgu ei plaaninud anda ühtegi kontserti, kuid viibis rohkem kui aasta maailmaturneel. Duo, kes ei näinud ennast muu, kui DIY-projektina, kuid kellel on tänapäeval ette näidata leping maailma ühe suurima plaadifirmaga. “See bänd on meile näidanud kui võimas võib muusika olla”, lisab Josephine. “See on andnud meile selliseid võimalusi, mida me ei suutnud isegi ette kujutada ning viinud kohtadesse, millest me pole isegi osanud unistada. Oleme saanud kirju ja sõnumeid fännidelt üle terve maailma, kes on öelnud, et meie muusika on neid aidanud ning muutnud nende elusid. Ning kuna me seda ette planeerinud ei ole, muudab see kogu asja veelgi erilisemaks.”



Anthony ja Josephine teed ristusid esmakordselt sooloartistidena, astudes üles nii pubides kui väiksemates klubides üle kogu Suurbritannia. Läbi õnneliku juhuse, oli ühe Josephine esinemise publiku hulgas ka Anthony ning vaid aasta hiljem oli ta juba Josephine sooloprojekti produtsendiks ning kaasautoriks. Esialgsest pakkumisest mõne Josephine loo produtseerimiseks, on välja kasvanud aga midagi suuremat – sel hetkel kui nad hakkasid koos töötama, läks Anthony sõnul nö. tähtede seis paika. Nende häälte kooskõla oli täielikult hurmav – nad olid üheskoos lugusid kirjutades paremad kui eraldi oma lugude kallal töötades.



Duo juba kolmas kauamängiv “No One Else Can Wear Your Crown”   nägi ilmavalgust veebruari alguses. Uue stuudioplaadiga tõestab Oh Wonder end bändina, kes suudab tabada need ekstreemsed igapäevaelu tõusud ja mõõnad intiimsel, emotsionaalsel ja ühtlasi positiivsel moel. ”Kui meie uuel albumil on läbiv teema, siis on selleks eneseusk ja -aktsepteerimine. Musitseerivate teismelistena heidutasid meid inimesed, kes ütlesid, et me ei saa kunagi edukateks, me ei ole piisavalt head ja meist ei saa kunagi superstaare, seega peaksime lihtsalt alla andma. Kui me kohtusime, siis mõistsime ühiseid kogemusi ja tagasilööke jagades üksteist koheselt. Uus album on meeldetuletus meile endile, mitte muretseda teiste arvamuse üle - tee tööd, ole sina ise ja anna endast parim.”



Pärast maailmaturneed “Ultralife World Tour”, mille raames esines Oh Wonder 2017. aasta lõpus ka täismajale Tallinnas, võttis ansambel aja maha, et enne järgmist peatükki mõtteid koguda ning oma teisi hobisid ja huvisid avastada. Tänu sellele tunneb Josephine, et “oleme justkui uus bänd. Meil on olnud võimalus peatuda ja otsustada, mida me tegelikult teha tahame, nii et hetkel tundub see kõik nagu taaskäivitamine.” Nüüdseks on akud taas laetud ning muusikud on uuteks katsumusteks valmis, olgu selleks siis igapäevamurede lahendamise taustal elukaaslasega koos töötamine või tähtsate otsuste langetamine, näiteks mis juhtub nende ühise koeraga kui taas tuurile minnakse... 

Oh Wonder esineb 19. oktoobril 2021 Tallinnas, Club Hollywoodis.  Kõik ostetud piletid kehtivad ka selle uue toimumiskuupäeva puhul (ümber vahetada pole vaja). 

WHERE WHERE

Tallinn, Vana-Posti 8

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: Piletilevi

Leave a comment