Home page > Estonia

BACCARA (10.12.20 asendus)

Hea kontserdi külastaja!   Seoses endiselt keeruliste tingimustega Covid-19 leviku tõttu, ja uuete Terviseameti soovitustega peame lükkama edasi 10. detsembril 2020 Alexela Kontserdisaalis toimuma pidanud BACCARA kontserdi. Uueks toimumiskuupäevaks on 21.01 2022. Kõik ostetud piletid kehtivad ka uuel kuupäeval. Teie kannatlikuse eest me pakume teile ERIVÕIMALUST:  
  • 1 TASUTA pilet meie poolt korraldatava kontserdile (samas väärtuses mis oli eelnevalt ostetud pilet); või
  • Pileti vahetust (samas väärtuses mis oli eelnevalt ostetud pilet) ükskõik millise meie poolt korraldatava kontserdi pileti vastu ja LISAKS veel 1 TASUTA pilet (samas väärtuses mis oli eelnevalt ostetud pilet) meie poolt korraldatava kontserdile.
  • NB! Pakkumine kehtib neile, kes ei soovi piletiraha tagastust.   Meie poolt korraldatavate ürituste nimekiri: https://www.piletilevi.ee/est/meelelahutus/korraldajad/dukebox-promotions-ou/   Kui Te siiski soovite pileti tagasiosmist ja raha tagastust, siis on teil selleks ka võimalus.   Pileti vahetamiseks/tasuta pileti saamiseks/pileti tagastamiseks palun täitke alljärgnevad väljad ja saatke aadressile tagasiost@piletilevi.ee  hiljemalt 28.12.2020:  
  • Edasilükatud/tühistatud sündmus:
  • Ostja ees- ja perekonnanimi:
  • Ostetud Pileti ID number:
  • Soovin saada piletivahetust JAH või EI (kui jah, siis millisele üritusele ja mis kohale (kuid jätame endale võimaluse koha muutmiseks kui pileti väljastamise hetkeks on see koht juba hõivatud)):
  • Soovin saada tasuta pileti JAH või EI (kui jah, siis millisele üritusele ja mis kohale (kuid jätame endale võimaluse koha muutmiseks kui pileti väljastamise hetkeks on see juba hõivatud)):
  • Soovin pileti tagasiostmist ja raha tagastust JAH või EI:
  • Kui JAH ning oled ostnud e-poest siis kirjuta tellimuse number. Raha tagastame samale kontole, kust ost on sooritatud.
  • Kui JAH ning oled ostnud müügipunktist siis lisa
  • Saaja ees- ja perekonnanimi:
  • Panga nimi, aadress, SWIFT:
  • Kontonumber (IBAN):
  •   Saadame uued piletid hiljemalt 15. jaanuariks 2021.     ** Ostja poolt edastatud isiklikud andmed kasutatakse ainult pileti vahetamise/väljastamise ja raha tagastamise eesmärgil. Olles täitnud väljad ja edastades neid aadressile tagasiost@piletilevi.ee , nõustub ostja sellega, et tema isiklike andmeid töödeldakse käsitsi ülalpool  kirjeldatud eesmärgil**   Oleme väga tänulikud, kui otsustate toetada Eesti meelelahutusvaldkonda sellel keerulisel ajal ja jätate juba ostetud piletid alles. Me vabandame tekkinud ebamugavuste eest.   Korraldaja DukeBox Promotions OÜ   Baccara kontsert toimub Tallinnas 10. detsembril 2020 Alexela Kontserdimajas, kus tulevad esitamisele kõik nende parimad hittlood, nagu „Cara Mia“, „Yes Sir, I Can Boogie“, „Sorry I’m a Lady“ ja teised. Tule ja naudi oma õhtut koos BACCARA-ga! Baccara on Hispaaniast pärit kuulus popduo, kes oli oma populaarsuse tipul 1970- ja 80ndatel aastatel. Bänd loodi 1970ndate alguses, kui tuuril olles kohtusid kaks andekat tüdrukut – Mayte Mateus ja María Mendiola. Tulevastel lauljatel tekkis mõte ansambel moodustada ja esinema hakata. Bändi nimi tuleneb erilisest roosisordist, millest sai ka duo sümbol. Nende esimene hittlugu „Yes Sir, I Can Boogie“ oli ülimenukas ja jõudis Euroopa edetabelite tippu. Pärast edukat algust salvestas bänd omanimelise albumi „Baccara“, mis saavutas varsti topeltplaatina staatuse. 1978. aastal esindas Baccara Eurovisiooni lauluvõistlusel Luksemburgi kauni looga „Parlez-vous français?“, mis saavutas 7. koha. 1980ndatel aastatel otsustasid mõlemad lauljad alustada soolokarjääri. Praegu jätkavad María Mendiola ja Christina Sevilla esinemist originaalnime Baccara all, käies üle maailma tuuridel ja jagades eurodisko fännidega uskumatut energiat ja positiivseid emotsioone. Duo esitab kõiki kuulsaid hitte, mille nad oma pika karjääri jooksul on salvestanud.

    WHERE WHERE

    Tallinn, Estonia pst. 9

    WHEN WHEN

    Anyone can use the "Add event" option
    Source: Piletilevi

    Leave a comment