Home page > Estonia > Tallinn

Kabareeõhtu 'Creme de la Creme'. Restoran Merineitsi

Restoran Merineitsi kabareeõhtu Créme de la Créme ehk Starlight Cabaret 10 aasta parimad palad on tagasivaade meie kümne aasta õnnestumistele. See on värvikas valik revüünumbritest, mis on võitnud publiku südame ja kujundanud meie revüüteatri tänase näo.

Esimeses osas teeme kummarduse kabareelavade klassikutele - “Cabaret” filmist tuntuks saanud Willkommen, aegumatu New York, New York ning loomulikult kõiki hullutav kankaan!
Teises osas seilame nõukogude estraadiparemiku tuules retrolainel. Kõlavad hitid: Hoogsas rütmis, Olümpiada, Kruzhatsa diski, Oi aegu ammuseid ja Aeg ei peatu.
Juba on kujuneneud traditsiooniks, et me ei saa läbi Eurovisioonita ja kolmandas osas jõuavad lavale neli võidulugu meiepoolses tõlgenduses. See ei ole aga veel kõik!   Meil on sünnipäev ja tähtpäevade puhul tehakse alati kingitusi. Starlight Cabaret tulevad õnnitlema viis Eesti tippkoreograafi, kes toovad kaasa uhiuued säravad revüünumbrid, mis on koostatud, vaid meie trupile mõeldes, meie kodulavale sobides ja meie stiili hoides. Nostalgitseda on tore, aga show must go on!

Kirsina säravad kreemisel sünnipäevatordil meie revüüteatri staarid Irina Haak, Bert Pringi, Kalle Sepp, Kristiina Renser ja Kärt Anton. Laual on Viru hotelli Merineitsi restorani Chef de Cuisine Margus Tammpere à la carte looming, toitude juurde sobitatud veinivaliku eest hoolitseb Eesti parimate sommeljeede tiim!
ÕHTU PROGRAMM:
• Peosaal avatakse kell 19:00
• Restoran Merineitsi kõrgelt hinnatud gurmeekokad serveerivad õhtu jooksul pidulistele rikkaliku kolmekäigulise à la carte õhtusöögi
• Õhtusöögi käikude vahel etendub kolmes osas revüülavastus, õhtu Merineitsis lõppeb orienteeruvalt 23:30 paiku
 

WHERE WHERE

Tallinn, Viru väljak 4

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: Piletilevi

Leave a comment