Home page > Estonia

La traviata (G.Verdi ooper)

Giuseppe Verdi ooper kolmes vaatuses
Taas mängukavas alates 29. oktoobrist 2009.

Itaalia keeles, eesti- ja ingliskeelsete subtiitritega (subtiitrid Estonia teatrisaalis).
Kestus 3 t, kaks vaheaega

“La traviata” – see on ooperite ooper, klassika, mis ei aegu. 19. sajandi keskpaigast alates on see vallutanud publikut kõikjal maailmas ning kujunenud üheks armastatuimaks ooperiks muusikateatri ajaloos.

Ka Estonias on “La traviata” üks enimlavastatud oopereid, millele publik on pea sajandi jooksul aplodeerinud seitsmel esietendusel. Võrratuid osatäitmisi on teinud Estonia solistide kõrval mitmed kuulsad külalisesinejad: Jelena Voznessenskaja, Inga Kalna, Sonora Vaice, Anna Samuil, Kristine Gailite, Virginia Wagner, Irina Dubrovskaja, Aleksandrs Antonenko, Senol Talinli, Sauli Tiilikainen, Juhan Tralla jt.

Lavastusmeeskond:

    Dirigendid: Arvo Volmer, Vello Pähn, Risto Joost
    Lavastaja: Neeme Kuningas
    Kunstnik: Anna Kontek (Soome)
    Valguskunstnik: Esko Suhonen (Soome)


***

SOODUSTUSED
* Soodustused on personaalsed, soodustust võimaldav dokument (Eesti Vabariigis välja antud kehtiv õpilas-, üliõpilaspilet või ISIC/ITIC kaart või Eesti Vabariigis välja antud pensionitunnistus) palume etendusele tulles kaasa võtta.
* Korraga kehtib ainult üks soodustus.
* Soodustused ei kehti külalisetendustele ja eriprojektidele.

Õpilastele ja üliõpilastele
* soodustus 50%

Koolieelikutele
* päevastele suure saali etendustele soodustus 50%
* päevastele suure saali etendustele on võimalik kuni 6-aastasele lapsele osta sülepilet hinnaga 4 EUR. Õhtustele etendustele väikelapsi kaasa võtta ei soovitata (kaasavõetud lapsele tuleb osta täispilet).

Pühapäevaõhtused pereetendused
Pühapäeviti kell 17.00 algavatele pereetendustele on koos täiskasvanutega teatrisse tulevatele õpilastele vanuses 7–18 võimalik osta pileteid hinnaga 7 EUR.
Erandina on pühapäevaõhtustele pereetendustele võimalik kuni 6-aastasele lapsele osta teatri kassast sülepilet hinnaga 4 EUR.

Partnerkaardi omanikele kuni 2 pileti ostmisel soodustus 10%

Pensionäridele -40% (vaid etendustele, kus on nimes märgitud "pensionäri soodustus")

Ratastoolis külastajale leiab Rahvusooper parima sobiva koha saalis. Palun ostuks pöörduda otse Rahvusooperi poole tel. 6831210 Sündmuse koduleht: http://www.opera.ee

WHERE WHERE

Tallinn, Estonia pst 4

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: Piletilevi

Leave a comment