Home page > Estonia > Tallinn

Hilisõhtused ekskursioonid Tallinna Loomaaias 2020 - EESTI KEELES / Läänevärav

ÖINE LOOMAAED TÄIS PÕNEVUST!   Tallinna Loomaaed avab taas hilistel õhtutundidel uksed ning kõik huvilised saavad põneval ringkäigul oma silmaga uudistada elu öises loomaaias ja veenduda, et see on hoopis teistsugune kui päevasel ajal. Hilisõhtuse ekskursiooni keskööni või kauemgi kestvat ainulaadset kogemust täiendavad asjatundlike giidide ülevaated loomaaiaasukate käitumisest, elupaigast, toitumisest ja paljust muust.   KUS JA MILLAL? Tallinna Loomaaia hilisõhtused ekskursioonid toimuvad kaks korda nädalas, teisipäeviti ja neljapäeviti.  Igal õhtul toimub neli ekskursiooni: 2 gruppi alustavad lääneväravast (Ehitajate tee 150) ja 2 gruppi põhjaväravast (Paldiski mnt 145). Nende nelja ekskursiooni hulgas pakume 1 kord nädalas ekskursiooni vene keeles.   Ekskursioonid algavad kell 21.00 ja kestavad orienteeruvalt kolm tundi.   Hilisõhtuste ekskursioonide toimumisajad:
Eesti keeles:  2., 4., 9., 11., 16., 18., 25. ja 30. juunil ning 2., 7. ja 9. juulil Vene keeles: 4., 9., 16. ja 25. juunil ning 2. ja 7. juulil
PILETID Hilisõhtuste ekskursioonide pileteid saab soetada ainult Piletilevist. Ekskursioonigrupi suurus on kuni 20 inimest.
Täispilet 26 eurot / Sooduspilet* 13 eurot   Piletihinnad sisaldavad  Piletilevi teenustasusid. * Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele, pensionäridele ja osalise töövõimega isikutele, tõendava dokumendi esitamisel   PANE TÄHELE! ·     Läänevärava pilet kehtib ainult lääneväravas, põhjavärava pilet ainult põhjaväravas! ·     Pilet tuleb omandada Piletilevist, loomaaia kassad hilisõhtuste ekskursioonide pileteid ei müü. ·     Ekskursioonid toimuvad jalgsi, mistahes sõiduvahendid (v.a ratastool) ei ole lubatud. ·     Eelkooliealiste laste puhul tuleb arvestada, et ekskursioon algab hilja ja kujutab endast ligi viiekilomeetrist jalutuskäiku ning olla tuleb vaikselt ja vaoshoitult – kogemus näitab, et väikesed lapsed väsivad, seetõttu soovitame nad võimaluse korral koju jätta. ·     Ekskursioonid toimuvad iga ilmaga ja pileteid tagasi ei osteta. ·     Järgida tuleb 2+2 reeglit ja kui oled haige, püsi kodus! ·     Hilisõhtusel ekskursioonil osaleja peab järgima  loomaaia külastamiseeskirju ! LISAINFO:  www.tallinnzoo.ee ; helina.ounapuu@gmail.com   TULE KOHALE JA SAAD TEADA, MIS LOOMAAIAS ÖÖSEL TOIMUB!

WHERE WHERE

Tallinn, Paldiski mnt 145 / Ehitajate tee 150

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: Piletilevi

Leave a comment