Home page > Lithuania > Klaipėda

MAN-GO / Šiaurinisragas.lt, Klaipėda

Šiltas, jaukus ir jausmingas – toks bus rugpjūčio 21 vakaras kartu su klaipėdiečių merginų grupe MAN-GO! Šių metų pavasaris grupei buvo itin darbingas - merginos gerbėjams pristatė naują albumą, turintį simbolinį pavadinimą „2020“, į kurį pateko kūriniai, žymintys paskutinių ketverių metų grupės veiklos etapą. Na, o gegužės mėnesį pristatė ir naują kūrinį – „Sugrįžk, prašau“. Nauju albumu bei dainomis merginos nekantrauja pasidalinti ir su gerbėjais Klaipėdoje. Tad nepraleiskite šio išskirtinio vakaro po atviru dangumi ir susitinkame rugpjūčio 21 dieną Šiauriniame rage! Kūryba:
Sugrįžk, prašau: https://bit.ly/37QFM4o
Meilė be atsako: https://bit.ly/2zUIDN2
Tikėti meile: https://bit.ly/315MJwW ________________ Žmonės iki 16 metų įleidžiami su suaugusiojo palyda. ________________ Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.
Į renginį bus neįleidžiami karščiuojantys asmenys arba turintys kitų infekcinėms ligoms būdingų simptomų. Primename, kad privaloma laikytis visų LR Vyriausybės nustatytų sveikatos saugos taisyklių ir rekomendacijų.
________________
Renginiai vyksta po atviru dangumi, organizatorius neapsaugo nuo lietaus ir kitų oro sąlygų. Į renginį draudžiama atsinešti maistą ir gėrimus.   Renginio nuoroda: https://www.facebook.com/events/274141720594464/

WHERE WHERE

Klaipėda, Danės g. 1, Šiaurinis ragas

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: bilietai.lt

Leave a comment