Home page > Lithuania > Klaipėda

Justinas Jarutis & Jovani / Šiaurinisragas.lt, Klaipėda

Justinas Jarutis & Jovani atvyksta į Klaipėdą!
Koncertas po atviru dangumi Šiauriniame rage, geros emocijos ir vieni žinomiausių Lietuvos atlikėjų – visą tai jau rugpjūčio 14 dieną!
„Tai pirmas mūsų su Justinu Jaručiu pasirodymas kaip Jovani ir Jarutis. Tokį pasirodymą buvome surengę tik Danijos lietuviams. Po dviejų sėkmingų singlų, nekantraujame pasirodyti pajūrio žmonėms“ – sako Jonas Nainys – Jovani. Šviežiai pasirodęs atlikėjų kūrinys „Crazy“ jau spėjo pavergti gerbėjų ausis bei širdis, tad atvykite į koncertą ir išgirskite jį gyvai!
Tai bendras dviejų atlikėjų pasirodymas, kurio Jūs tiesiog negalite praleisti!

P.S. Norime priminti, kad bilietų kiekis itin ribotas, tad paskubėkite!
Crazy: https://bit.ly/3gkzJYI
Wildest Dreams: https://bit.ly/3eVjktv ________________ Žmonės iki 16 metų įleidžiami su suaugusiojo palyda. ________________ Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse. Į renginį bus neįleidžiami karščiuojantys asmenys arba turintys kitų infekcinėms ligoms būdingų simptomų. Primename, kad privaloma laikytis visų LR Vyriausybės nustatytų sveikatos saugos taisyklių ir rekomendacijų. ________________ Renginiai vyksta po atviru dangumi, organizatorius neapsaugo nuo lietaus ir kitų oro sąlygų. Į renginį draudžiama atsinešti maistą ir gėrimus.   Renginio nuoroda: https://www.facebook.com/events/1825811184227041/

WHERE WHERE

Klaipėda, Danės g. 1, Šiaurinis ragas

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: bilietai.lt

Leave a comment