Home page > Latvia > Rīga

'Rīgas Pērles' Saulrieta kruīzs

Saulrieta kruīzs!   19. jūlijā, aicinām doties romantiskā saulrieta kruīzā ar kuģi “Rīgas Pērle” un baudīt fantastisku maltīti dzīvās mūzikas atmosfērā. Mūziķis Edijs Šnipke iepriecinās pasākuma viesus ar dažādiem, labi zināmiem hitiem.
Piedāvājumā bagātīgs zviedru galds - daudzveidīgi grila ēdieni, bagātīga salātu izlase, uzkodas un deserti ar sezonas dārza labumiem. Cenā iekļauts welcome drink un ūdens ar citronu vai piparmētru, morss.
Visiem viesiem komplimentā uzkodu plate un glāze dzirkstošā vīna.
Kuģis “Rīgas Pērle” no plkst. 18.00 dosies aizraujošā izbraucienā pa Daugavu* uz Jūras vārtiem, ļaujot pasākuma viesiem vērot pilsētas dinamisko arhitektūru un dabas gleznainās ainavas, kā arī izbaudīt romantisku saulrietu jūras horizontā. Plkst. 22.00 kuģis atgriezīsies piestātnē pie Vanšu tilta.  
Biļešu cena 1 personai – 25.00 Eur. Iegādājoties biļetes kompānijām (2+ personas), aicinām galdiņus rezervēt iepriekš: info@rigasperle.lv , www.facebook.com/RigasPerle   *Uzmanību! Nelabvēlīgu laika apstākļu (viļņi, brāzmains vējš, ledus u.c.) gadījumā, kas neļauj nodrošināt drošības noteikumu ievērošanu uz ūdens, kruīza izbrauciens pa Daugavu tiks atcelts.
**Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuālā fiksācija.

WHERE WHERE

Rīga, 11. Novembra Krastmala pie Vanšu tilta

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: bilesuserviss.lv

Leave a comment