Home page > Lithuania > Kaunas

(Atšauktas) ALEKNA X OTREYA | KAUNAS

Pranešame, kad renginys: Alekna x Otreya (KAUNAS), turėjęs įvykti rugpjūčio 29 d., yra atšaukiamas. Bilietus įsigijusiems internetu (išskyrus Nordea) pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2020 metų rugsėjo 10 dienos. Pirkę kasose arba internetu ir atsiskaitę Nordea, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766 Organizatorius atsiprašo už nepatogumus: Sveiki, mielieji! Nors pagal NVSC rekomendacijas „Adform kiemelyje” nustatytas karantinas baigėsi, dėl šių metų rugpjūčio 20 dieną Vyriausybės įvestų papildomų saugos reikalavimų, susijusių su atstumais tarp renginių lankytojų ir stalų, esame priversti renginį perkelti į 2021 metų „Adform kiemelio” sezoną.
Deja, dėl didžiulio Jūsų susidomėjimo mūsų organizuojamu renginiu, negalime priimti visų, nerizikuodami mūsų visų saugumu.  
Man svarbiausia Jūsų ir mūsų sveikata – būkime sveiki ir saugokime vieni kitus. 
Ačiū, kad esate kartu. Dėmesio: visus, kurie šiemet turėjo bilietus, prašau, juos pasaugoti – su jų ID kitais metais bilietams bus taikoma 20 proc. nuolaida. 
Iki susitikimo kitais metais! ALEKNA X OTREYA | KAUNAS | 08-29

Alekna ir Otreya kviečia savo klausytojus į vienintelį koncertą Kaune šiemet po atviru dangumi.
Tai pirmasis atlikėjų koncertas kartu su gyvo garso grupe gimtajame Kauno mieste.

“Nemėgstu taisyklių, ir tų kas liepia jų laikytis, todėl šis pasirodymas pirmą kartą po ilgo laiko yra tik mūsų. Atiduosime visą savę - tikrus, nesuvaidintus ir nepagražintus“, - sako atlikėjas, žadėdamas, kad koncertuose Kaune ir Vilniuje gerbėjai sulauks ir staigmenų.

„Su nekantrumu laukiu šių pasirodymų. Pasiilgau koncertų ir mūsų klausytojų. Noriu Jiems sukurti jaukų ir įsimintiną vakarą“, – sako „Alekna“. Rugpjūčio 29 d. Tai vienas vakaras, keturios skirtingos asmenybės ir įvairūs muzikos stiliai, kurie susilies į vieną.
Tai vienintelė galimybė išgirsti “Alekna ir Otreya“ gyvo garso pasirodymą Kaune, nepraleisk šios progos!

Į šį koncertą amžiaus cenzas nėra taikomas.
Prašome, kad nepilnamečiai asmenys iki 14 metų būtų lydimi suaugusiųjų.

DĖMESIO! Pirmi bilietai pigiau!

   

WHERE WHERE

Kaunas, Rotušės a. 20

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: bilietai.lt

Leave a comment