Home page > Lithuania > Klaipėda

Vidas Bareikis / Šiaurinisragas.lt, Klaipėda

Kalendorinės vasaros pabaiga dar nereiškia linksmybių pabaigos! O kad būtų daug ryškių spalvų, nesuvaldomos energijos bei neįtikėtinų improvizacijų rugpjūčio 28 dieną į Klaipėdą atvyksta VIDAS BAREIKIS! Tai atlikėjas, kurio pasirodymai yra vieni stipriausių ir energingiausių visoje Lietuvoje. Atlikėjas ne tik puikiai valdo publiką, bet ir sukuria aplink save tiek daug energijos, kad jos tikrai užteks visiems dalyvaujantiems koncerte! Tad pasipuoškite ryškiausiais rūbais, pasiruoškite daug judėti ir susitinkame rugpjūčio 28 dieną Šiauriniame rage, kuriame skambės visiems puikiai žinomi atlikėjo superhitai - „Pažiūrėk į mane, mama“,  „Ežero dugne“, „Tu graži“, „Nervai“ bei daugelis kitų! Kūryba:
Pažiūrėk į mane, mama: https://bit.ly/2Cvy300
Ežero dugne: https://bit.ly/2Yo6iPy
Tu graži: https://bit.ly/2BwbtUk
Nervai: https://bit.ly/319kT2X ________________ Žmonės iki 16 metų įleidžiami su suaugusiojo palyda. ________________ Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.
Į renginį bus neįleidžiami karščiuojantys asmenys arba turintys kitų infekcinėms ligoms būdingų simptomų. Primename, kad privaloma laikytis visų LR Vyriausybės nustatytų sveikatos saugos taisyklių ir rekomendacijų.
________________
Renginiai vyksta po atviru dangumi, organizatorius neapsaugo nuo lietaus ir kitų oro sąlygų. Į renginį draudžiama atsinešti maistą ir gėrimus.   Sündmuse koduleht: https://www.facebook.com/events/583803112532210/

WHERE WHERE

Klaipėda, Danės g. 1, Šiaurinis ragas

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: Piletilevi

Leave a comment