Home page > Ukraine

Кохання на валізах (театр Браво)

Кохання на валізах.
Дійові особи
Христина Мільман , вдовиця – 61 рік.
Герман Льюіс, вдівець- 65 років.

Дія перша.
Ошатна квартира Христини на Мангетені. В тім там панує деякий безлад. А справа в тім ,що Христина збирається виїжджати. Пакує валізи , улюблені речі , ті з якими прожила все життя. Раптом дзвонить домофон. Це прийшов її старовинний приятель Герман. Виявляється він сплутав день , на який вони домовились зустрітися . Це були роковини від дня смерті її чоловіка Айзека , друга Германа. Деякий час вони сваряться з-за того , що Герман поплутав день .Христина досі переймається і сумує за померлим чоловіком. Три роки тому Герман теж поховав свою дружину Міріам . Христина продовжує складати речі , тому не пропонує Герману пригостити його будь чим.
Христина збирається переїхати у Флоріду . Та мешкає її подруга , теж вдовиця.
Христина все ж пригощає Германа колою і вони п'ють колу поминаючи Айзека і Міріам. Складаючи дорогі серцю речі , Христина обережно пакує їх , згадуючи про їх походження , це все її життя. До спогадів вона залучає і Германа.
В решті Герман наважується і вимовляє саме те , заради чого він прийшов до Христини. Він робить пропозицію Христині, чим не аби як здивував її. Герман мотивує свою пропозицію багаторічним знайомством ,симпатією, дружбою. Але Христина вважає ,що вони так і повинні залишитися друзями. Герман збирається ,щоб піти , але знов повертається, пропонує Христі ,ще раз все обміркувати , а ввечері піти з ним до ресторану. Христина погоджується.
Вечір. Та ж квартира , з валізами по середині. Христина та Герман повертаються з ресторану .Вони злегка на підпитку , шуткують , «підколюють» одне одного, вони дуже добре і давно знають одне одного. Вирішують , ще випити , продовжують бесіду , розповідають про своїх дорослих дітей, про складні відносини з ними, згадують своє минуле подружнє життя. Герман знов повторює свою пропозицію, але Христина знов відмовляє. Вона не може все вирішити раптово. В тім це не заважає їм приємно проводити час. Христина ввімкнула програвач, заграла стара приємна мелодія . Герман підхопив Христину і повів у танок, невтримавшись цілує і обіймає її. Разом вони йдуть до спальні.
Друга дія.
Ранок наступного дня. Христина продовжує збентежено пакувати валізи , вона ще під впливом ночі кохання , яку провела з Германом'. Завітав Герман. Він приніс величезну коробку улюблених цукерок Христини. Він все ще намагається переконати Христину не їхати і вийти за нього заміж. Знов спогади життя поглинають їх обох. Все що довгі роки пов'язувало їх виникає знов і знов. Крізь спогади з'ясовується ,що син Германа досить далекий від нього. Не дуже підтримує родинні стосунки , а коли захворіла його мати Міріам , він -лікар за фахом , поставився дуже прохолодно, зрідка відвідував хвору матір, ледь підтримує тепер стосунки з батьком. Герман самотній. В тім і в Христини достатньо гіркого було в житті. Але тепер це ж можна виправити , так думає Герман. Навіть тишком Герман пропонуєгроші пакувальникам і вантажникам , щоб вони тихенько поїхали і припинила вантажити валізи , щоб затримати Христину. В решті Христина погодилась на пропозицію Германа , адже життя продовжується і продовжується доти , поки існує кохання…

WHERE WHERE

Киевский драматический театр Браво, ул. Олеся Гончара, 79, Київ Украина

WHEN WHEN

Anyone can use the "Add event" option
Source: karabas.com
Juicify office in Kyiv
If you find yourself near Vasylkivs'ka 57/7 in Kyiv - it's a great chance to have a consultation on Link Building and Outreach Services for your business! :)

Leave a comment