Home page > Ukraine > Kyiv

Політ на Аеротрубі ULET.PRO

Що таке ulet.pro?

Це мобільний вертикальний аеродинамічний тренажер – відкрита аеротруба, що знаходиться в Києві, яка дозволяє відчути справжній політ. Випробувати відчуття вільного падіння, як при стрибку з парашутом, при цьому максимально безпечно. Наш аеродинамічний тренажер повністю імітує вільне падіння – повітряний потік зі швидкістю близько 200 км/год дозволить Вам насолодитися відчуттям вільного польоту.

Наскільки небезпечні польоти в аеродинамічній трубі?
Польоти в аеротрубі безпечні. Протягом всієї польотної сесії з Вами будуть знаходитися професійні інструктори. Вони будуть Вас притримувати за спеціальні захвати на комбінезоні, допоможуть освоїти принцип управління тілом у повітряному потоці і, звичайно ж, отримати максимальне задоволення від польоту.

Наскільки це складно?
Літати в аеродинамічній трубі абсолютно не складно. Більшість людей можуть триматися в потоці повітря і керувати своїм тілом уже в перші хвилини польоту в аеротрубі.

Наскільки політ у аеротрубі схожий на стрибок з парашутом?
Політ в аеротрубі цілком імітує вільне падіння при стрибку з парашутом. До того ж деякі парашутисти запевняють, що труба дає більш повноцінне відчуття вільного польоту. Один польот в трубі прирівнюється до двух здійснених парашутних стрибкiв.

Чи необхідно мати з собою документи для оформлення польоту в аеротрубі ulet.pro?
Так, для заповнення Анкети-заяви Вам необхідно мати з собою документи, що засвідчують Вашу особистість (паспорт або водійські права).

Скільки людей можуть одночасно літати в аеротрубі?
Початківці літають по одному, більш досвідчені можуть літати удвох.

Чому я можу навчитися за час першого польоту в аеротрубі?
Все залежить тільки від Ваших здібностей і того, скільки часу триватиме Ваша польотна сесія. У середньому, за перший полiт Ви можете освоїти стабільну позу, щоб лежати в повітряному потоці. А наступні 2-3 польоти в аеротрубі дозволять навчитися виконувати повороти вправо-вліво, рухатися вперед, назад, вгору і вниз.

Як навчитися виконувати видовищні трюки в аеротрубі?
Записуйтеся в нашу школу ulet.pro і регулярно літайте в аеродинамічній трубі з інструктором-тренером. Уже за перші години тренувань Ви навчитеся робити різні трюки у вільному польоті.

Чи можуть в аеротрубі літати діти та пенсіонери?
Літати в аеродинамічній трубі можуть діти від 4-х років. Верхньої вікової межі просто не існує. За умови, звичайно, що у літніх людей немає значних обмежень по здоров’ю і протипоказань до фізичних навантажень.

Які є обмеження для бажаючих політати?
До польотів не допускаються люди у стані алкогольного та/або наркотичного сп’яніння. Також політ в аеротрубі протипоказаний при: вагітності, серйозних захворюваннях спини або хребта, остеопорозі (нестача в організмі кальцію і крихкість кісток), серйозних хворобах серця, психічних розладах, епілепсії, а також при наявності незагоєних ран, недавніх вивихів рук і/або ніг. Якщо Ви носите контактні лінзи, будь ласка, попередьте про це інструктора і зможете літати в аеротрубі, не знімаючи їх.

Наскільки сильний шум від працюючої аеротрубі?
Перебуваючи поруч із зоною польотів аеродинамічної труби ulet.pro, Ви можете спокійно розмовляти і чути співрозмовників. Шум від труби приблизно такий, як від двох працюючих вантажівок.

Що входить у вартість мого польоту в аеротрубі ulet.pro?
Інструктаж перед польотом, екіпірування (шолом, окуляри, комбінезон) і сам політ у аеротрубі з інструкторами.

WHERE WHERE

Парк Муромец, Парк Муромец, Київ Украина

WHEN WHEN

21.05.2022, 10:00 21.06.2022, 14:00 Tickets
Anyone can use the "Add event" option
Source: karabas.com
Juicify office in Kyiv
If you find yourself near Vasylkivs'ka 57/7 in Kyiv - it's a great chance to have a consultation on Link Building and Outreach Services for your business! :)

Leave a comment