Casa > Estonia >

Meistrid laval. Roi Shiloach (viiul, Iisrael), Tali Kravitz (vioola, Iisrael), Zvi Plesser (tšello, Iisrael), Yaron Rosenthal (klaver, Iisrael)

N 23.03 kell 19 EMTA kontserdi- ja teatrimaja suur saal   Roi Shiloach (viiul, Iisrael), Tali Kravitz (vioola, Iisrael), Zvi Plesser (tšello, Iisrael), Yaron Rosenthal (klaver, Iisrael) Kontserdisari "Meistrid laval"   Kavas: Franz Schubert. Keelpillitrio B-duur D 471 Ziv Cojocaru. „BBBeeezzz“ Johannes Brahms. Klaverikvartett nr 3 c-moll op. 60   Roi Shiloah tegi oma debüüdi Iisraeli Filharmoonia Orkestriga 12 aasta vanuselt. Sellest ajast alates on ta koos Iisraeli Filharmoonia Orkestriga Maestro Zubin Mehta juhtimise all üles astunud Israelis, Kanadas ja Euroopas. Solistina on ta mänginud koos Berliini Raadio Sümfooniaorkestri, Londoni Sümfooniaorkestri, Frankfurdi Raadio Sümfooniaorfestri, Kuningliku Flaami Filharmoonia, ja teistega.

Iisraeli vioolamängija Tali Kravitz Parag on üles astunud arvukates kõrgelt hinnatud kontserdipaikades, tihti musitseerides koos tänapäeva tuntumate artistidega. Ta on omandanud magistrikraadi Manhattani Muusikakoolis, kus ta õppis Pinchas Zukerman ja Patinka Kopeci käe all. Praegu töötab ta Jeruusalemma Muusika- ja Tantsuakadeemias, Levinsky Hariduskolledžis ja Lin & Ted Arison Iisraeli Muusikakonservatooriumis.

Iisraeli tšellist Zvi Plesser on oma pikaajalise karjääri jooksul tegutsenud nii solisti, kammermuusiku, õpetaja kui muusikajuhina. Ta on üle 30 aasta mänginud maailma lavadel, õpetanud ja propageerinud muusikat erinevates kontserdipaikades alates kõige prestiižikamatest kontserdisaalidest lõpetades esinemistega kogukondadele, millesse ta suhtub sama pühendumuse ja põnevusega.

Yaron Rosenthal on üks juhtivaid Iisraeli pianiste, kes kombineerib oma tegevuses soolopianisti ja kammermuusiku rahvusvahelist karjääri. Ta on andnud soolokontserte ja kammermuusika kontserte Iisraelis, Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, Euroopas, Lõuna-Aafrikas ja Austraalias. Muusikakriitikud hindavad kõrgelt tema loodud heli kvaliteeti, tundlikkust ja tema interpretatsiooni sügavust.   Koostöös Jeruusalemma Muusika- ja Tantsuakadeemiaga

DOVE DOVE

Tallinn, Tatari 13

QUANDO QUANDO

Chiunque può usufruire dell'opzione "Inserire l'evento"
Fonte: Piletilevi

Lasciare un commento