Главная > Эстония > Tartu

Kaalud

Uus vene näidend, milles noored ja mitte enam nii noored isad kohtuvad ühe sünnitusmaja ooteruumis.

KAALUD
Jevgeni Griškovetsi öö kahes osas
  Autor Jevgeni Griškovets
Tõlkija Sven Karja
Lavastaja ja muusikaline kujundaja Tiit Palu
Kunstnik Maarja Meeru
Valguskujundaja Andres Sarv

Osades Külliki Saldre, Margus Jaanovits, Riho Kütsar, Hannes Kaljujärv, Reimo Sagor
Neli eri vanuses meest istuvad haigla sünnitusosakonna ooteruumis ja räägivad. Elust, tööst, naistest, õnnest, tähtkujudest. Kolm neist on mitmekordsed isad, üks aga esmakordselt isaks saamas. See, et kõik nad valmistuvad hetkel uue ilmakodaniku sündimise imeks, muudab mehed tavalisest emotsionaalsemaks, kirglikumaks ja haavatavamaks. See on läbinisti helge lugu, mis tuletab meelde, et valdav enamik inimestest on ilusad ja head.

Kaasaja Venemaal superstaariks tõusnud dramaturg, romaanikirjanik, näitleja ja stsenarist Jevgeni Griškovets alustas kunagi oma erakordse siirusega mängitud autobiograafiliste ühe-mehe-tükkidega („Kuidas ma sõin koera”), mida mängiti hilisõhtuti teatri puhvetis. Tänapäeval koguvad tema monolavastused ja sooloõhtud publikut mitmetuhandelistes kontserdisaalides. Õige sageli ka Eestis, kus viimaste aastate jooksul on lavale jõudnud mitu tema näidendit. „Kaalud” on üks tema uuemaid teoseid, mis jõudis Moskva Kunstiteatris publiku ette 2017. aastal.

Esietendus 28. augustil 2020 Sadamateatris.


Sooduspilet pensionäridele, õpilastele, ISIC- ja ITIC-kaardi omanikele.
Soodustust tõendav dokument peab olema etendusel kaasas.
Pileteid ei osteta tagasi ega vahetata ümber.

Head vaatajad , 
Sadamateater on väga eriline teatrimaja – sageli on etenduse käigus kasutusel terve hoone ning kõik saali sissepääsud, mistõttu etenduse ajal etendusse sekkumata, näitlejaid ning teisi külastajaid segamata saali ei pääse. Et Vanemuise teater peab oma publikust lugu, algavad etendused täpselt piletil näidatud ajal ning hilinenud külastajad kahjuks sel õhtul etendusest osa ei saa. Samuti ei kompenseeri teater hilinemise tõttu kasutamata jäänud pileteid. Soovitame varuda piisavalt aega teatrisse tulekuks, piletikontrolliks ja istekoha leidmiseks ning soovime teile teatrielamust! 
Teater Vanemuine   Ürituse koduleht: http://www.vanemuine.ee/repertuaar/kaalud/

ГДЕ ГДЕ

Tartu, Soola 5b

КОГДА КОГДА

Каждый желающий может воспользоваться опцией "Внести событие"
Источник: Piletilevi

Оставить комментарий